Kako blokirati Facebook igrice?

Posted: jun 30, 2013 in Facebook priče, Savet može biti zlata vredan

Pre nego što objasnimo nekoliko osnovnih koraka kako da blokirate igrice na svom Fejsbuk nalogu, moramo da se zapitamao zbog čega dobijamo zahteve za igrice od prijatelja. Igre su uglavnom tako koncipirane da je igračima potrebna pomoć „komšiluka“ ili FB prijatelja zbog ostvarivanja nekog cilja u igri. I šta sad? Zbog toga što je njima potrebna pomoć u virtuelnoj zabavi, moj nalog treba da bude spamovan? Naravno da ne… Pre nego što iznesemo tehnički opis kako blokirati igre na Fejsbuku, mislimo da je korisno da porazgovarate sa svojim Fejsbuk „prijateljima“ (ako su Vam uopšte prijatelji).

Ako Vam je neko zaista prijatelj i zna da Vi ne igrate igre na Fejsbuku, onda će Vas razumeti i biti odgovoran prilikom slanja zahteva za igru. Sigurno prijatlji neće želeti da Vas nerviraju spam zahtevima.

Na žalost, ponekad i naši pravi prijatelji nisu odgovorni na Fejsbuku. Vrlo često iz neznanja ili nepažnje, opterećuju nas spam porukama. I u tom slučaju bi im trebalo skrenuti pažnju da to ne čine, po mogućstvu uživo, a ne na Fejsbuku. Ne oklevajte da sa prijateljima razgovarate, a ne da četujete – nije isto. Fejsbuk je podjednako deo naših života koliko i razgovor u kafiću. Zbog toga i on zavređuje da se o njemu razgovara.

Zašto je naš savet razgovor? Zato što online komunikacija, prema našem iskustvu, u ovakvim slučajevima ne donosi rezultate. A svakako i da insistiramo na druženju uživo. Pri tome svemu, Fejsbuk Vas može tehnički zaštiti od zahteva za igranje, ali će se uvek pojavljivati novi zahtevi za igre koje do sada niste blokirali. Zato je rešenje razgovor, da Vam prijatelji više ne šalju nove zahteve…

 

Kako tehnički blokirati zahteve za igre na Fejsbuku?

 

Obzirom da nam se dopao i ovaj tekst sajta Internetzanatlija.com, prenećemo i njega u celosti:

 

„Fejsbuk stalno menja svoja podešavanja. Zato može da se desi da mislite da ste blokirali neke igrice, ali zahtevi počnu ponovo da stižu. Danas predstavljamo kratak savet koji pokazuje kako možete da veoma jednostavno blokirate pozive za određenu igricu ili aplikaciju.

Kada vam stigne poziv, onda samo jednostavno potražite dugme X kao što vidite na slici.

iskljuciti pozive za igrice Blokirajte zahteve za igrice na Fejsbuku

Potom kliknite na isključi, i sada će pozivi za ovu igricu biti zauvek blokirani.

iskljuci Blokirajte zahteve za igrice na Fejsbuku

Jedina mana je što ovo morate da uradite za svaku igricu ponaosob“.

 

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s