Posted: april 1, 2013 in Razne priče

memorije

Слика

Kada vas neko od prijatelja taguje na slici, to automatski bude odobreno i prikazano na vašem profilu.

Ova situacija može da bude prilično iritantna jer:

– možete da dobijete gomilu obaveštenja zbog mnoštva komentara na slici.

– kompromitijuća slika, za koju ne želite da svi znaju, bude prikazana svim vašim prijateljima.

Jedno od efikasnih rešenja za ovaj problem, predstavlja uključivanje podešavanja, da svaku tagovanu sliku, pre nego što se pojavi na profilu, morate da lično odobrite.

Pokazaćemo vam kako da to podesite:

Idite u Podešavanja privatnosti:

Potom na opciju Vremenska linija i oznake (Timeline and tagging).

Kao što vidite na slici treba da vam stoji Uključeno (On). Ako nije tako, onda kliknite na Izmeni (Edit) i uključite ovu opciju.

View original post

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s